BARCELONA, 1924-1996 Arribas

Pintura amb profund sentit líric on amb cada toc de color deixa plasmades unes realitats fruit del seu art i ofici.

Els temes preferents de la seva pintura són els ports, els paisatges i els racons urbans.

BIOGRAFIA

És a l’edat de trenta anys que es professionalitza en la pintura: abans, des d’infant, venia dibuixant amb encert, la qual cosa li permeté, més tard, dedicar-se a la caricatura, al còmic i al dibuix, assolint resultats més que meritoris. Autodidacte, la seva inicial formació és de caràcter museístic.

Admirador de l’obra de Gutiérrez Solana i més especialment de la dels pintors de l’Escola Catalana -Mir, Nonell, Anglada Camarasa, Gimeno…- els converteix en punts de mira, d’estudi. També la pintura d’en Sanvisens mereixerà, més endavant, la seva atenció. No es estrany que el sentit del color sigui el que afegeix el sentiment a una obra ben estructurada pel dibuix.

Una paleta rica és la que acompleix un llenguatge d’arrel impressionista de versió personalitzada. Pintura amb profund sentit líric on amb cada toc de color deixa plasmades, als seus quadres, unes realitats fruit del seu art i ofici. Els temes preferents de la seva pintura són els ports, els paisatges i els racons urbans. Va rebre nombrosos i importants premis d’entre els quals cal destacar la Medalla d’Or i la de Plata Masriera de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Jordi.

Obres disponibles

 RACÓ DEL PORT. BARCELONA

Oli/tela 80×80 cm