BARCELONA, 1937 Cabanach

El seu interès pel dibuix el porta a cercar ambients artístics des de molt jove en l’Escola d’Arts i Oficis de Llotja.

Actualment segueix compartint el doble vessant d’artista i pedagog.

BIOGRAFIA

Va néixer a Barcelona, al barri de la Sagrada Família, l’any 1937. El seu interès pel dibuix el porta a cercar ambients artístics des de molt jove en l’Escola d’Arts i Oficis de Llotja. Allà començà a madurar la seva sensibilitat artística i l’amistat amb il·lustres professors com Josep Maria Garrut i Llucià Navarro. Posteriorment compaginà l’activitat professional com a dibuixant publicitari amb la formació pictòrica a l’Escola Massana, on aprofundí els seus coneixements i es preparà per la posterior llicenciatura.

Al 1963 començà la seva activitat docent com a professor d’expressió plàstica, tot coincidint amb els inicis del Col·legi Viaró. Continuà la seva formació i es diploma en l’Escola Internacional de Pintura Mural de San Cugat, com alumne de Miquel Farré i Albagés. Són anys d’intensa activitat pedagògica i artística que el porten a assolir la llicenciatura per l’Escola Superior de Belles Arts de Barcelona.

Des de l’any 1982 realitza exposicions a ciutats com Sant Cugat, Sabadell, Barcelona i Tàrrega. Actualment segueix compartint el doble vessant d’artista i pedagog a la Universitat Internacional de Catalunya i dedica part del seu temps a realitzar i fruir d’allò que ha estat sempre una de les seves passions: L’Art.

Obres disponibles

 MARINA

Cera/paper 19×24 cm

PARC

Cera/paper 25×18 cm