Blog

Inauguració 13 Pintors 13 Estils (11 febrer 2021)

Com ja ve sent habitual des de fa uns mesos, hem volgut ser el màxim curosos amb la situació sanitària que estem vivint i per això les nostres inauguracions han passat a ser exclusivament online. Amb els directes d’Instagram podeu assistir a les inauguracions.

Aquesta vegada hem optat per fer una visita guiada que ha estat comentada pel director de la Sala Rusiñol, Ignasi Cabanas. Alhora, hem pogut interactuar amb tots aquells que us heu connectat. L’experiència ha estat molt satisfactòria. Gràcies per seguir-nos!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Did you like this? Share it!

2 comments on “Inauguració 13 Pintors 13 Estils (11 febrer 2021)

Magnífica exposició tot i ser en format virtual (però molt innovador). per uns instants ha sigut com estar a la sala acompanyat de les explicacions del sr. ignasi. moltes gràcies per la vostra feina!

Moltes gràcies Víctor. La pandèmia ens obliga a canviar el format de les inauguracions. Aviat tornarem a fer inauguracions presencials tot i que no deixarem de banda les virtuals. Ens agradarà poder saludar-te personalment a la nostra galeria d’art.T’esperem!

Leave Comment