LA CELLERA DE TER, 1952 Tomàs Vilà

Gran enamorat de la seva terra, les seves obres es centren, bàsicament, en indrets que té propers.

La seva és una pintura realista, on predominen els temes de paisatge, les escenes nocturnes de pobles rurals i els cellers.

BIOGRAFIA

Cursà estudis a l’Escola de Belles Arts d’Olot. Des de 1978 s’ha dedicat professionalment a la pintura. Durant aquest període ha realitzat més de dues-centes exposicions a les principals ciutats d’Espanya i ha traspassat les nostres fronteres. La seva obra forma part de col·leccions particulars als cinc continents. L’any 1983 va ser fundador de l’Escola d’Art de la Cellera de Ter de la qual va ser membre directiu i professor fins l’any 1987. Organitzador dels concursos de pintura ràpida de La Cellera de Ter els anys 1984 i 1985, en els quals els quadres dels guanyadors van passar a formar part del patrimoni artístic de l’Ajuntament i des d’aleshores resten exposats en les estances municipals.

Nombrosa és la bibliografia que té publicada, entre d’altres, Los pueblos de Liébana i los Picos de Europa, Plan: Tal y cómo fué (1a. i 2a. edició), Glamour Art i Gastronomia a la Costa Brava (1a. i 2a. edició). Col·laborador en diverses publicacions i catàlegs relacionats amb el mon de l’art, també ha estat protagonista en programes de Televisió com: Figura i colors i Nou Art al Canal 42 i La Clau de l’Èxit, programa que ha estat transmès per la majoria de les televisions d’àmbit comarcal.

Obres disponibles

NIT DE LLUNA A LA PRIMAVERA

Oli/tela 27×35 cm

PRIMAVERA PROP D’OLOT

Oli/tela 27×35 cm

PRIMAVERA A BAGET

Oli/tela 61×38 cm

MIMOSES

Oli/tela 35×27 cm

Exposicions

TOMÀS VILÀ

“GLAMOUR, ART I GASTRONOMIA”