Blog

“La propera”: Miquel Cabanas (17.XII.2010 – 12.I.2011)

En la celebració dels nostres 25 Anys, he volgut reservar l’exposició de Nadal —sempre extraordinària per a nosaltres— al meu estimat pare, en Miquel Cabanas i Alibau, pintor i poeta distingit a Sant Cugat del Vallès. Li retrem homenatge amb l’exposició Miquel Cabanas (1916-1995). Cal aprofitar la travessia.

Durant el vernissatge presentarem dos llibres que la Sala Rusiñol ha editat per a l’ocasió: el llibre que reprodueix tota l’obra ara exposada, i l’Antologia íntima, que és un recull de dibuixos i fragments de poesies de l’artista. Els nostres socis del Fons d’Art rebran com a regal un d’aquests llibres.

En Josep Mª Cadena, periodista i crític d’art, ens il·lustrarà amb elevada perspectiva tot aquest tresor del que la Sala Rusiñol es considera hereva. Aquesta exposició ja és disponible online al nostre web. El vernissatge tindrà lloc el DIVENDRES 17 de desembre, a les 19:30 h.

Did you like this? Share it!

0 comments on ““La propera”: Miquel Cabanas (17.XII.2010 – 12.I.2011)

Leave Comment