Blog

Vernissatge de l’Alícia Grau (8 abril 2011)

Divendres 8 d’abril. Són les 20:00 h. Comença el vernissatge de “Mirades”, d’Alícia Grau, amb un capvespre d’allò més colorós. I és que… l’Alícia arriba d’Abu Dhabi: és la primera artista espanyola que triomfa allí! Sigui el que sigui, finalment, la tenim a la Sala Rusiñol: si hi “entres”, experimentaràs la calidesa, amabilitat, dulcesa i espontaneïtat infantil d’una pintura que és manifestació de vida. Tot allò que acredita el notable èxit d’aquesta pintora.

Hi ha ocasions en què resulta especialment bé el perfil Respostes ràpides de l’artista, sense “cercar” 3 potes al gat. És el cas de les “4 anotacions de… l’Alícia Grau”, gràcies al seu tarannà obert, franc i sincer. Si vols convidar-la un dia: paella de verdures! (tot i que, pel que ella diu, ningú no la prepara tan bé com la seva pròpia germana).

Heus ací un Ignasi Cabanas satisfet a més no poder. Restant importància a les calors de la tarda, es felicita de poder comptar amb l’exposició de l’Alícia Grau, justament en aquest 25 Aniversari de la Sala Rusiñol. «Això és molt significatiu, ja que fa cinc anys que esperàvem aquesta exposició. Finalment, ho hem aconseguit. És de les exposicions que més hem esperat!

Josep Mª Cadena: «L’Alícia Grau insisteix en què hem de lluitar per a no deixar mai de banda la bondat. I té la virtut creativa de fer-ho tot fixant-se artísticament en la realitat que ens envolta i, sense fer cap mena de discurs moralitzador, pintant el que sap veure. D’aquesta forma construeix escenes on l’emoció resulta compartida i agradablement transmesa». Així és l’Alícia!

«Si algú sap pintar criatures, és l’Alícia», afirma en Josep Mª Cadena. Però això no ho és tot. La “màgia” de la Sala Rusiñol contribuí a sentenciar aquesta impressió. En el sorteig, el menut Paulo —en teoria, “mà innocent”— escull targeta i… sortí precisament la seva pròpia: una “criatura” s’endugué el premi.

MÉS FOTOS DEL VERSISSATGE

Did you like this? Share it!

0 comments on “Vernissatge de l’Alícia Grau (8 abril 2011)

Leave Comment