Blog

“La propera”: Lluís Roura (4.V-6.VI.2012)

Amb l’arribada del mes de maig, la Sala Rusiñol es vesteix de gala per celebrar el seu 26 aniversari d’activitat cultural. Tal i com demana l’ocasió, us presentem l’obra d’un reconegudíssim artista català que traspassa les nostres fronteres.

LLUÍS ROURA amb la seva col·lecció “Les Quatre estacions” omplirà la Sala Rusiñol amb la llum de l’Empordà que tant el caracteritza: «En aquestes pintures de Lluís Roura, en què les terres de l’Empordà s’obren a l’infinit a la manera de l’esperit (…), hi ha una vigorosa evolució cap a l’absoluta veritat del pintar com a manifestació de veritat col·lectiva» (by Josep Mª Cadena).

És un goig per nosaltres poder-vos oferir una exposición d’aquestes característiques.

La inauguració serà aquest DIVENDRES dia 4 de maig a les 19.30h. La presentació anirà a càrrec de Josep M. Cadena.

Did you like this? Share it!

0 comments on ““La propera”: Lluís Roura (4.V-6.VI.2012)

Leave Comment