Blog

“La propera”: Capella (14.XII-9.I.2013)

Tot coincidint amb les dates de Nadal us hem volgut presentar una extraordinària exposició de JOAN CAPELLA (1927-2005) que sota el títol “La modernitat propera” ens permetrà fer un recorregut per l’obra d’aquest artista d’indiscutible personalitat.

Capella és un d’aquells artistes que aconseguí fer-se el seu propi lloc tot i anar en contra de les idees estètiques del moment. Molt proper a l’Escola Espanyola de París, la seva obra respirava els aires de modernitat d’artistes silenciats en aquell moment. Malgrat això, ell s’arriscà i avançà en la simplificació de les formes i en l’amplitud dels continguts.

La inauguració serà aquest DIVENDRES, dia 14 de desembre, a les 19.30 h. El crític d’art Josep M. Cadena, gran coneixedor d’aquesta obra, serà l’encarregat del comentari crític.

Did you like this? Share it!

0 comments on ““La propera”: Capella (14.XII-9.I.2013)

Leave Comment