Blog

“La propera”: Aguilar Moré (8.III-3.IV.2013)

En aquesta ocasió tenim l’oportunitat de poder-vos oferir una extraordinària selecció d’obres de RAMON AGUILAR MORÉ on el jazz n’és protagonista.

“65 anys de jazz a Barcelona”, exposició que ve acompanyada de la presentació del llibre que porta el mateix títol,  deixa palès que estimar la música de jazz és per l’artista tota una filosofia de vida.

Figures de la talla de Ray Charles, Diana Krall, B.B. King o la jove Andrea Motis, entre molts d’altres, es veuen representats en una sèrie d’obres realitzades al llarg dels anys i que ens permeten fer un recorregut per l’estètica que envolta aquest món.

Josep M. Cadena, crític d’art, serà l’encarregat del comentari de l’exposició que tindrà lloc el proper DIVENDRES dia 8 de març a les 19.30 hores. Els músics Marta Riba al saxo, Lídia Garcia al baix i Eduard Balaguer a la bateria amenitzaran l’acte.

Did you like this? Share it!

0 comments on ““La propera”: Aguilar Moré (8.III-3.IV.2013)

Leave Comment