Blog

“La propera”: Ruiz Ortega (5.IV-1.V.2013)

“Obres de Ruiz Ortega i el viatge a Itàlia” és la nova proposta que us oferim des de la Sala Rusiñol.

Artista ja conegut per molts de vosaltres, MANUEL RUIZ ORTEGA presenta una magnífica col·lecció, fruit de la seva darrera estada a aquest país, on no descuida la subtilitat que caracteritza els seus treballs.

Les pintures de Ruiz Ortega pretenen explicar-nos la seva emoció personal. Són fidel reflex del seu propi sentiment, d’una recerca i d’una entrega farcides de passió i pinta així perquè per cultura i sensibilitat no pot fer-ho d’una altra forma.

La inauguració tindrà lloc el proper DIVENDRES dia 5 d’abril a les 19.30 hores. El periodista i crític d’art Josep M. Cadena serà l’encarregat del comentari de l’exposició

Did you like this? Share it!

0 comments on ““La propera”: Ruiz Ortega (5.IV-1.V.2013)

Leave Comment