Blog

“La propera”: Joan Mas (4.IV-7.V.2014)

Joan Mas és l’artista que us presentem aquest mes d’abril. En aquesta ocasió, i sota el títol de Simfonia Visual, ens mostra una manera més lliure i activa de representar  els seus paisatges, figures i d’altres composicions.

La seva pintura, que té com a punt de partida un postimpressionisme enamorat de les gammes grises i de les atmosferes humides, fuig del simple exercici naturalista per entregar-se a una plasticitat on els empastaments, les calitats i els recursos de la matèria són els protagonistes.

La inauguració, amb la presència de l’artista, serà aquest DIVENDRES dia 4 d’abril a les 19.30 h. El comentari crític anirà a càrrec d’en Josep M. Cadena.

Us hi esperem!

Did you like this? Share it!

0 comments on ““La propera”: Joan Mas (4.IV-7.V.2014)

Leave Comment