Blog

“La propera”: Dolors Curell (6.VI-6.VII.2014)

Ja proper el final de la temporada artística, hem volgut presentar una exposició de DOLORS CURELL, artista ja coneguda per molts de vosaltres. Amb la seva obra Paisatges i llums ens trasllada a unes visions d’àmplia panoràmica que ens endinsen en un món de sensacions.

Mar i cel, lluna plena, blaus actius i barques vistes des de l’aire, platges daurades i ciutats que s’expandeixen, són els elements que la pintora ens ofereix amb intensitat de missatge dins de l’aparent senzillesa d’expressió. Tracta de temes prou coneguts per tots nosaltres, però sempre ho fa amb accents de novetat.

La inauguració, amb la presència de l’artista, serà aquest DIVENDRES dia 6 de juny a les 19.30 h. El comentari crític anirà a càrrec d’en Josep M. Cadena.

Us hi esperem!

Did you like this? Share it!

0 comments on ““La propera”: Dolors Curell (6.VI-6.VII.2014)

Leave Comment