Blog

“La propera”: Kiku Poch (10.IV-6.V.2015)

KIKU POCH presenta per segona vegada una exposició individual a la Sala Rusiñol. Fill d’artistes, des de ben petit va aprendre a mirar amb plena llibertat cosa que, amb el pas dels anys, l’ha dut a una obra que és molt més que bellesa matèrica, interpretació d’allò que ens envolta per a albirar, ni que sigui de lluny, el que és transcendent.

“Paisatges amb Sol i Sal” és el títol d’aquesta nova col·lecció on aplega els seus darrers treballs que tenen com a protagonistes la llum i el color. Obres de tranquil·la bellesa, pintades amb el cor, que ens permetran fer un recorregut per diversos racons de Menorca, La Provença, La Toscana o les Illes Gregues.

La inauguració, amb la presència de l’artista, serà aquest DIVENDRES dia 10 d’abril a les 19.30 h. El comentari crític anirà a càrrec d’en Josep M. Cadena, Premi Nacional de Cultura 2015.

Us hi esperem!

Did you like this? Share it!

0 comments on ““La propera”: Kiku Poch (10.IV-6.V.2015)

Leave Comment