Blog

“La propera”: Piotr Perski (3-31.VII.2015)

Iniciem el mes de juliol amb l’exposició de PIOTR PERSKI (Polònia 1971), artista que per primera vegada exposa de forma individual a la nostra galeria.

En Piotr ens presenta temes on el mar és protagonista, al costat de la seva particular visió de la ciutat de Barcelona on el cel i els núvols conformen un espectacle visual i artístic. Els seus paisatges urbans, plens d’edificis, ens mostren una més que suggerent visió de la ciutat que expressa amb un traç fluid i una paleta de tonalitats brillants.

La inauguració, amb la presència de l’artista, serà aquest DIVENDRES dia 3 de juliol a les 19.30 h. El comentari crític anirà a càrrec d’en José Mª Barragán Rodríguez, Doctor Facultat de Belles Arts de Barcelona.

Us hi esperem!

Did you like this? Share it!

0 comments on ““La propera”: Piotr Perski (3-31.VII.2015)

Leave Comment