Blog

“La propera”: Lluís Roura (11.XII-5.I.2016)

Amics,

RL-15368En aquesta ocasió ens trobem davant una exposició doblement excepcional. Excepcional per l’artista que us presentem, en LLUÍS ROURA i excepcional perquè ens ha anunciat que aquesta és la darrera exposició individual que presentarà.

Per aquest motiu, a tots aquells que hi esteu interessats en adquirir una obra d’en Lluís Roura, us oferim la possibilitat de poder avançar la vostra visita a la galeria abans que la mostra s’obri al públic en general. 
La inauguració, amb la presència de l’artista, serà aquest DIVENDRES dia 11 de desembre a les 19.30 h. El comentari crític anirà a càrrec d’en Josep M. Cadena.

Us hi esperem!

Did you like this? Share it!

0 comments on ““La propera”: Lluís Roura (11.XII-5.I.2016)

Leave Comment