Blog

“La propera”: Vives Fierro (5.II-1.III.2016)

VF-15439Aquest mes de febrer us presentem un altre dels plats forts del nostre 30 aniversari. Es tracta de l’internacionalment reconegut ANTONI VIVES FIERRO que ha preparat una extraordinària exposició que porta per títol “Roba estesa”. Ciutats com Barcelona, París, Regla (Cuba), junt als seus ninhos, són el fil conductor d’aquesta col·lecció.

Tots aquells que visiteu l’exposició també coneixereu els Frankies (escultures de marmolina) de la Clàudia Vives Fierro.

La inauguració, amb la presència de l’artista, serà aquest DIVENDRES dia 5 de febrer a les 19.30 h. En Josep M. Cadena serà l’encarregat del comentari crític i de la presentació del llibre “Olor a trementina”.

Us hi esperem!

Did you like this? Share it!

0 comments on ““La propera”: Vives Fierro (5.II-1.III.2016)

Leave Comment