Blog

Vernissatge Màgic Andreu (8 setembre 2017)

 

Ignasi Cabanas, director de la Sala Rusiñol, dóna la benvinguda a tots els presents després d’aquest període estival i dóna inici a la nova temporada d’exposicions.

 

 

 

En aquesta ocasió, està molt content de poder-nos presentar el Màgic Andreu dins la seva vessant creativa: “aquesta és una extraordinària col·lecció on es combinen els collages, les tècniques mixtes, els assemblatges i les escultures”.

 

 

 

 

A continuació cedeix el torn de paraula al crític d’art. En aquesta ocasió, Josep M. Cadena comenta: “El Màgic Andreu vesteix totes les activitats que crea i tots ens sentim còmodes amb ell ja sigui a la televisió, a les conferències, amb la màgia… Fa anys vaig tenir unes converses formidables amb ell, no tant pel que m’explicava de la màgia sinó pel que m’explicava de la seva vida. El Màgic Andreu ha fet de tot. De fet, són més de 80 els oficis als que s’ha dedicat i, entre ells, alguns tan curiosos com ensinistrar gossos o vendre productes de merceria”.

 

 

 

 

I continua Cadena: “Aquesta exposició és una altra faceta d’ell. Juga amb el passat i el porta cap el present. A cada quadre hi ha una referència a què nosaltres ens entenguem amb el nostre passat. La vida té aspectes màgics i aspectes reals i   els hem de saber descobrir”.

 

 

 

 

 

És el torn de l’artista: “Gràcies a la Sala Rusiñol per organitzar-me aquesta exposició i gràcies al Sr. Cadena, a qui tinc un gran respecte. És un sabi. Gràcies també a tots per venir”. I continua: “els artistes i els mags som uns incompresos. En aquests quadres he volgut reflectir els meus sentiments i vivències”.

D’altra banda també ens va fer cinc cèntims de la seva labor social a “Somriure sense fronteres” on fa màgia pels nens malalts als hospitals i al Nepal on hi viu durant 6 mesos a l’any amb 150 nens amb pobresa absoluta als qui dona aliments i estudi diari.


 

 

 

 

Després de les preguntes de rigor per part dels assistents i que el Màgic Andreu respongué acompanyades de diverses anècdotes, l’acte va continuar de forma divertida amb la participació d’algunes persones del públic al petit espectacle de màgia que ens va oferir com a cloenda de l’acte.

 

  

MÉS FOTOS DEL VERNISSATGE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Did you like this? Share it!

0 comments on “Vernissatge Màgic Andreu (8 setembre 2017)

Leave Comment