Blog

“La propera”: Exposició de Nadal 2017 (1.12-10.1.2017)

 

Exposició de Nadal 2017 …”ara és el moment” és la mostra que hem organitzat coincidint amb aquestes dates tan especials. Albert Alís, Benet Sarsanedas, Cruañas, Fabio Hurtado i Ruiz Ortega han estat els artistes seleccionats.

Tots cinc, de reconegut prestigi, ens presenten els seus treballs més recents. Fidels a les seves temàtiques i fent ús de les tècniques que habitualment treballen: aquarel·la, oli sobre tela, tàblex o cartró, tenen com a denominador comú el petit format de les seves obres.

La inauguració serà aquest DIVENDRES dia 1 de desembre a les 19.30 h. El comentari crític anirà a càrrec d’en Josep Mª Cadena.

Us hi esperem!

 

 

Did you like this? Share it!

0 comments on ““La propera”: Exposició de Nadal 2017 (1.12-10.1.2017)

Leave Comment