Blog

“La propera”: Katerina Alavedra-Duchoslav (3-22.IX.2010)

katerina-alavedra-duchoslav

La Sala Rusiñol comença la temporada del seu XXV aniversari. Amb pintors i amics viurem un any ple d’emocions i records entranyables. Ens il·lusiona especialment estrenar aquesta singladura amb la Katerina Alavedra-Duchoslav (“Nostàlgia?”).

Aquesta estrena no podia ser més oportuna: i és que la Katerina -establerta amb la seva família a Sant Cugat del Vallès- participa de l’estil d’en Miquel Cabanas i Alibau, pare del director de la Sala Rusiñol. L’obra de la Katerina ens transporta a les arrels de la nostra Sala.

Ho percebem en la “música de fons”: els sentiments i les sensacions que la pintora recull i que transforma en una projecció pictòrica molt personal (compareu els títols de les obres d’ambdós pintors). Ho notem també en el tipus de coloració de les seves obres.

La inauguració serà el DIVENDRES, 3 de setembre (19:30 h.). Alhora que l’artista, ens acompanyarà en la presentació el periodista-crític d’art en Josep Mª Cadena. Us hi esperem!

Did you like this? Share it!

0 comments on ““La propera”: Katerina Alavedra-Duchoslav (3-22.IX.2010)

Leave Comment