Blog

“50 dotzes”: 25 ANYS de la Sala Rusiñol (17 juny 2011)

Cinquanta pintors i “50 dotzes” per als 25 ANYS de la Sala Rusiñol: una celebració d’allò més entranyable. Un dia inoblidable i moltíssima emoció! Primera fita!: el claustre del Monestir de Sant Cugat. En aquest marc tan incomparable han rebut la benvinguda els pintors i hem pogut fer la “foto de família”.
“Pròxima estació”: la Sala Rusiñol. Plena de gom a gom, com mai: pintors, amics… Tots! L’Ignasi Cabanas, envoltat de tots els pintors, recorda el que han estat aquests 25 anys de treball incansable, amb els no menys infatigables artistes.
En Josep Mª Cadena: felicita la Sala Rusiñol i la família Cabanas. Ha tingut el detall (i la feinada) de fer un esment de tots i cada un dels pintors, per estricte ordre “analfabètic”, ha dit ell. El primer, en Aguilar Moré. El darrer, com sempre, en Vives Fierro. Entre mig, els altres quaranta-vuit.
L’Antoni Vives Fierro, per ser “el darrer”, ens ha saludat a tots en nom de tots els pintors, amb especial felicitació per a la Victòria, l’Ignasi i l’equip sencer de la Sala Rusiñol.
La resta de la festa… a la carpa de la Plaça del Monestir. “Inaugura” l’accés a la carpa la Sra. Cristina Paraira, Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Sant Cugat. Després, havaneres, sopar-cocktail, amistat i el sorteig de 50 notes d’art.
MÉS FOTOS DEL VERSISSATGE

Did you like this? Share it!

7 comments on ““50 dotzes”: 25 ANYS de la Sala Rusiñol (17 juny 2011)

Moltes felicitats amics! Va ser una festa molt especial, entranyable, i que encoratja a seguir treballant pel món cultural. Moltes felicitats, i endavant. Una forta abraçada d’una nova amiga…

Sinceres felicitacions a la Sala Rusiñol per aquesta gran festa, però especialmente pels 25 anys de bellesa i il.lusió que genereu en tots aquells que podem gaudir, setmana rera setmana, de l’art que ens poseu al nostre abast. ENHORABONA!!. Familia Samper-Sagués.

Veig que devía ser emocionant.
Gràcies per fer-m’en partícep.

FELIÇITATS A LA VICTORIA I L’IGNASI, TEMBE A TOT L’ EQUIP DE LA SALA RUSIÑOL.
La festa a estat molt bonique i entranyaple.
El entorn del Monestir ¡FANTASTIC!
GRAÇIAS PER EL ESFORÇ

FELIÇITATS, a VICTORIA i l’IGNASI, tembe a tot l’ equip dela sala Rusiñol
La feste a estat molt bonique i entranyapler,
El entorn del Monestir va ser … ¡FANTASTIC!
Graçies per el esforç. una abraçade. MONTSE PALÀ.

Os envio la mes sincera felicitació per l’èxit de la vostra sala.
Una abraçada
Victòria Salcedo

FELICITATS, e le Victoria i l’ Ignasi, tembe e tot l’ equip de la sala RUSIÑOL
LE FESTE A ESTAT MOLT BONIQUE I ENTRENYAPLER,
EL ENTORN DEL monestir va ser ….¡FANTASTIC.
GRAÇIES PER EL ESFORÇ. une furtisima abraçade. MONTSE PALÀ
`

Leave Comment