Blog

El President de Catalunya, Artur Mas, visita la Sala Rusiñol

Amb caire privat, la Sala Rusiñol ha rebut la visita del President de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Sr. Artur Mas i Gavarró. D’aquesta manera, els nostres 25 ANYS i la seva exposició commemorativa, “50 dotzes”, reben un reconeixement que ens honora i alegra moltíssim. Gràcies Sr. President!

El Sr. President i la seva esposa, l’Helena Rakosnik, han estat rebuts a l’entrada de la Sala Rusiñol per la Victòria i l’Ignasi Cabanas. Després, el Sr. Artur Mas ha saludat la resta dels de l’equip de la Sala i altres membres de la família Cabanas.

La visita ha estat minuciosa: tot i tractar-se d’una exposició excepcionalment àmplia, el President Mas i la seva dona s’han interessat —un rere l’altre— per totes i cada una d’aquestes obres d’art.

Fet el recorregut, la Sala Rusiñol ha lliurat al Sr. President unes 50 notes d’art procedents de la inestimable col·laboració dels pintors que participen en l’exposició “50 dotzes”. Tot plegat, exposició i les corresponents notes d’art, formen una important mostra actualitzada de la pintura figurativa a Catalunya.

Al final de la visita, el President de la Generalitat de Catalunya, ha signat en el llibre de la Sala, on pintors i autoritats —que han estat amb nosaltres durant 25 anys— han deixat constància de la seva reconeixença envers la Sala Rusiñol.

Comencem una nova temporada, i la Sala Rusiñol seguirà endavant amb el seu habitual calendari d’inauguracions. Però, alhora, reservarem encara durant alguns mesos un espai dedicat als nostres 25 ANYS i a una selecció dels “50 dotzes”. La historia mai fineix!

Did you like this? Share it!

2 comments on “El President de Catalunya, Artur Mas, visita la Sala Rusiñol

moltes felicitats, Victoria! Per molts anys!

Moltes Felicitats, tenim un president que acompleix el que diu, i tenim una Victoria i un Ignasi tossuts i tenaços, envers a la difusió i el reconeixement de la pintura Catalana, que es amplia variada i de qualitat. Una abraçada ben forta.

Leave Comment