Blog

“La propera”: Brugalla (23.IX-12.X.2011)

Després del període estival i closa l’exposició “50 dotzes”, que es va veure culminada el passat dijous dia 15 amb la visita del Molt Honorable Sr. Artur Mas, President de la Generalitat de Catalunya, la Sala Rusiñol enceta una nova temporada d’exposicions amb la mateixa il·lusió de sempre.

El primer dels artistes que inicia aquest curs és en Josep Brugalla: “…i de postres?…”, amb la seva darrera col·lecció on excel·leixen els bodegons que mostren una poètica fonamentada en el color i en unes formes totalment contemporànies.

La inauguració serà el proper DIVENDRES, dia 23, a les 19.30h. La presentació anirà a càrrec del periodista i crític d’art Josep M. Cadena.

Us hi esperem!

Did you like this? Share it!

0 comments on ““La propera”: Brugalla (23.IX-12.X.2011)

Leave Comment