Blog

“La propera”: Segrelles (8.V-3.VI.2015)

Estem de celebració!

Aquest mes de maig complim 29 anys i, com ja sabeu, ens agrada reservar aquesta data per una exposició extraordinària. L’artista que us hem seleccionat és l’internacionalment reconegut EUSTAQUIO SEGRELLES qui, amb “Llum i força”, ens trasllada en moltes ocasions a la pintura de Sorolla i altres grans mestres valencians.

A l’obra de Segrelles hi figura, molt ben conjuntada, una riquesa plàstica que ens porta a reflexionar sobre la permanència dels veritables sentiments humans en relació amb la superficial evolució de les formes. Els seus homes, dones i nens són reals, i ens expliquen com és la vida.

La inauguració, amb la presència de l’artista, serà aquest DIVENDRES dia 8 de maig a les 19.30 h. El comentari crític anirà a càrrec d’en Josep M. Cadena.

Did you like this? Share it!

0 comments on ““La propera”: Segrelles (8.V-3.VI.2015)

Leave Comment