Blog

“La propera”: Josefina Ripoll (5.VI-1.VII.2015)


Aquest mes de juny us volem presentar l’obra d’una artista de llarga trajectòria, la JOSEFINA RIPOLL (Barcelona 1926).

Molts ja coneixeu els temes que caracteritzen la seva obra: flors, bodegons,  natures mortes, llimones i fruites, motius que busquen manifestar el que sent mitjançant elements que té propers. Però en aquesta exposició, El meu món, la Josefina ens sorprèn amb la incorporació de temes marítims, captant les primeres impressions que el mar li provoca; obres fruit d’un esperit vital que des de la saviesa i el mestratge no renuncia a la recerca introspectiva.

La inauguració, amb la presència de l’artista, serà aquest DIVENDRES dia 5 de juny a les 19.30 h. El comentari crític anirà a càrrec d’en Josep M. Cadena.

Us hi esperem!

Did you like this? Share it!

0 comments on ““La propera”: Josefina Ripoll (5.VI-1.VII.2015)

Leave Comment