Blog

Vernissatge Jordi Isern (2 octubre 2015)

 

1Ignasi Cabanas dóna inici a la inauguració tot explicant als assistents que aquesta és la quarta vegada que en Jordi Isern exposa a la Sala Rusiñol de forma individual. Ha destacat els temes que l’identifiquen, on la natura és la protagonista, i manifesta obertament la gran qualitat d’aquesta exposició.

 2“Cada pintor és un món, fruit de les experiències i la sensibilitat” diu en Josep M. Cadena. I continua: “El paisatge és una manifestació de l’esperit i per això trobo molt encertat el títol de l’exposició “Els colors de les emocions”. El pintor ha de tenir una visió dels llocs viscuts i a partir d’aquí pot captar el moment més indicat”.

3En aquests moments en què les estacions intermitges semblen haver desaparegut, Jordi Isern plasma les quatre estacions ben diferenciades. Les seves obres són fetes amb desig de permanència alhora que plasma les sensacions que el nostre cervell desitja, les que hem adjuntat al llarg dels anys i les que ens arribaran.

4Després d’agrair l’assistència a tots el presents, al Sr. Cadena i a la Sala Rusiñol, en Jordi Isern explica que les seves obres són fetes amb emoció “són allò que veig, allò que sento, perquè no sé inventar res. Sóc fidel al paisatge i d’aquí el títol de l’exposició. Els meus quadres són les petites gotes de mel de la meva vida: obra sincera, feta amb el cor, amb les emocions”..

5

Arriba el torn de preguntes: “Veig que predominen els dies nuvolats als teus quadres. És quelcom buscat? A mi m’agraden els dies de pluja, sóc de fred i humitat, per això l’obra té aquests paisatges”. “Com és el procés a la teva obra? Mai paro de treballar, el procés sempre està en marxa, mai desconnecto. M’angoixo quan no pinto”. Finalment se li va preguntar sobre la seva experiència expositiva al Japó, la qual cosa, a part de ser molt satisfactòria, va donar peu a què ens expliqués entranyables vivències.

MÉS FOTOS DEL VERNISSATGE

6
 7
8
9
10
11
12
13
14
15

Did you like this? Share it!

0 comments on “Vernissatge Jordi Isern (2 octubre 2015)

Leave Comment