Blog

“La propera”: Josep M. Forcada (6.XI-9.XII.2015)

Benvolguts amics,

FJ-15322JOSEP M. FORCADA ens presenta els seus darrers treballs que, sota el títol d’ “Empremtes de llum”, conformen una co·lecció d’obres que expressen força, vitalitat i una gran solidesa tant pel que fa al tractament dels temes com pels contrastos que harmonitza en el conjunt de cadascun dels seus olis.

Forcada sap apropar-se al paisatge que ens envolta d’una manera cordial i àmpliament participativa. El sent com seu, però alhora el comparteix amb tots nosaltres. Situar-se davant d’una de les seves representacions és un exercici altament gratificant pels qui, com ell, creiem que la figuració és sempre representació d’un esperit en marxa.

La inauguració, amb la presència de l’artista, serà aquest DIVENDRES dia 6 de novembre a les 19.30 h. El comentari crític anirà a càrrec d’en Josep M. Cadena.

Us hi esperem!

Did you like this? Share it!

0 comments on ““La propera”: Josep M. Forcada (6.XI-9.XII.2015)

Leave Comment