Blog

“La propera”: Tenorio (8.IV-11.V.2016)

 

TEN16068“Crònica sentimental urbana” és el títol de la nova col·lecció que ens presenta l’artista TENORIO, on ciutats com Nova York, París, Venècia, Londres o Barcelona són les protagonistes absolutes.

L’artista expressa amb la seva pintura els sentiments que neixen de la realitat i van cap al món dels somnis i les interpretacions. Guarda sensacions, però també diversitat de testimonis materials que després, en el moment de posar-se davant de la tela per a crear amb les formes, emergeixen i es fan elements imprescindibles de cada quadre.

La inauguració, amb la presència de l’artista, serà aquest DIVENDRES dia 8 d’abril a les 19.30 h. En Josep M. Cadena serà l’encarregat del comentari crític.

Us hi esperem!

Did you like this? Share it!

0 comments on ““La propera”: Tenorio (8.IV-11.V.2016)

Leave Comment