Blog

“La propera”: Tomàs Suñol (31.3-3.5.2017)

 

Nascut a Dieulefit (França) l’any 1964, Tomàs Suñol va créixer en un ambient plenament artístic. Després d’anys de sòlida formació, i havent treballat amb diferents tendències plàstiques, aprofundeix en l’abstracció figurativa.

“Zona de confort” és la seva darrera col·lecció on l’oli i l’espàtula donen forma a les seves obres que s’inspiren en els carrerons de la seva ciutat. Una llarga observació del seu barri inicia un procés pictòric que evoluciona en una abstracció gairebé absoluta que transforma aquests carrers en paisatges urbans de ciutats del món, alhora que reserva espai als seus personals bodegons i flors.

La inauguració, amb la presència de l’artista, serà aquest DIVENDRES dia 31 de març a les 19.30 h. En Josep M. Cadena serà l’encarregat del comentari crític.

Us hi esperem!

 

 

Did you like this? Share it!

0 comments on ““La propera”: Tomàs Suñol (31.3-3.5.2017)

Leave Comment