Blog

“La propera”: Almazán Miquel (5.5-7.6.2017)

 

Com ja sabeu, el mes de maig és especial per nosaltres. Cada any ens agrada celebrar el nostre aniversari (ja en van 31) i ho fem amb una exposició extraordinària.

En aquesta ocasió l’artista seleccionat ha estat en Lluís ALMAZÁN MIQUEL (1943-2010) de qui hem preparat un Homenatge Antològic. Gràcies a la seva família, podreu veure des dels seus treballs inicials dins el món editorial fins els darrers dedicats al Port de Barcelona.

L’obra d’Almazán Miquel és una reflexió sobre el pas del temps. Amb la seva sensibilitat, reivindica la dignitat d’uns estris que, després de fer-nos l’existència més fàcil, jeuen abandonats en un racó. Aquests objectes ens parlen tant d’èpoques llunyanes com d’il·lusions i emocions passades.

La inauguració, amb la presència de la seva esposa i fills, serà aquest DIVENDRES dia 5 de maig a les 19.30 h. En Josep M. Cadena serà l’encarregat del comentari crític.

Us hi esperem!

 

 

Did you like this? Share it!

0 comments on ““La propera”: Almazán Miquel (5.5-7.6.2017)

Leave Comment