Blog

Inauguració Sabrina Sampere (6 setembre 2018)

 

Comença la nova temporada artística i el director de la Sala, Ignasi Cabanas, dóna la benvinguda a aquest nou curs a tots els assitents. Després de les salutacions, recorda que aquesta és la tercera exposició individual que presentem de la Sabrina Sampere. La primera va ser l’any 2002 quan una joveníssima artista es presentaba al públic de la nostra ciutat.

 

 

 

 

 

 

 

Josep M. Cadena inicia el seu parlament tot dient: “La pintura de la Sabrina Sampere es caracteritza pels progressos i afirmacions de la sensibilitat. Els seus quadres diuen més coses del que representen. Amb les palmeres representa la persona que es va formant mica en mica, que busca el cel i que, obrint-se, busca el pensament amb els demés. Els seus quadres són representatius del pensament”.

 

 

 

 

 

I continua dient: “Sabrina Sampere es mira la vida, la interpreta i queda convençuda de què allò que ha vist ho ha explicat de la millor forma. Després és la nostra visió la que ens acosta o no a ella. I tot això ho fa mitjançant uns colors vius, participatius de la realitat que ens fa membres d’una societat i, sobretot, individus”.

 

 

 

 

Seguidament arriba el torn de l’artista qui agraeix l’assistència a tots els presents alhora que dedica unes paraules a la Sala Rusiñol per la confiança que li han mantingut des de ben jove.

 

 

 

 

 

Arriba el torn de les preguntes. Evidentment,  què signifiquen les palmeres i perquè  tant de color a les seves obres, van ser dues de les qüestions principals i a les quals ella respongué: “Les palmeres sempre han tingut lloc a la meva obra. Ja als meus primers treballs pintant prop de casa, al racó del campanar de Sabadell,  tenien un protagonisme. Després vaig començar a viatjar i sempre les buscaba i a tot arreu on hi anava sempre trobava alguna”. “Pel que fa al color, us diré que és innat en mi. No hi ha cap altra explicació”.

 

 

 

MÉS FOTOS DEL VERNISSATGE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Did you like this? Share it!

0 comments on “Inauguració Sabrina Sampere (6 setembre 2018)

Leave Comment