Blog

La propera: Lorenzo González (7.2-5.3.2019)

Professor de Belles Arts a la Universitat de Salamanca, presenta Interiors, una col·lecció on queda palesa la seva qualitat pictòrica.

Seguidor de les avantguardes espanyoles a París, així com coneixedor de les lliçons matissianes i del constructivisme de Torres García, la composició dels seus quadres és una personal síntesi d’esquemes compositius, alhora que predominen els colors vius i les formes cubistes.

La inauguració, DIJOUS 7 DE FEBRER A LES 19.30 h, serà una gran oportunitat per conèixer de prop l’artista qui, personalment, ens parlarà sobre el seu treball. El comentari crític anirà a càrrec d’en Josep M. Cadena.

ESTEU CONVIDATS
US HI ESPEREM!

Did you like this? Share it!

0 comments on “La propera: Lorenzo González (7.2-5.3.2019)

Leave Comment